Wärdshuslunch

24-28 april kl. 11-14

Köttfärslimpa med ost och skinka, kokt potatis och champinjonsås
*
Dillbakad sej med skaldjursris & grönsaker
*
Bulgur- och soyafärspytt med kesoröra

Pris 115,- inkl sallad, bröd, kaffe och småkaka
Önskas bordsservering vid dukat bord är priset 150,-

Varmt Välkomna!
Kristina och Michael med personal

Tunnbrödets dag 13:e maj

Fira tunnbrödet med oss!

Tillsammans med Tunnbrödsakademin och Hembygdsföreningen Umbygda firar vi Tunnbrödets dag. Bagarstugan här på Wärdshuset är öppen och det kommer att bakas mjuka kakor och tunnbröd under dagen. Möjlighet finns att prova på att baka och även köpa bröd i mån av tillgång.

Vi kommer även att servera en 3-rättersmeny hela dagen hos oss där vi låter tunnbrödet finnas med i varje rätt. Priset för 3-rätters tunnbrödsmeny denna dag är 295,- per person, boka gärna bord på bokning@brannlandswardshus.se eller 090-301 30.  Att hälsa på i bagarstugan är gratis!

Varmt Välkomna!

Kristina och Michael med personal