090 - 301 30 info@brannlandswardshus.se

Måndag- Fredag 11-14, fredag även 16-22, lördag 13-22, söndag 13-17

Kurser

Korvkurs

Vi ordnar kurs för dem som vill lära sig att göra korv. Kursen hålls av charkuterist Michael Hansen, vid Fam. Hansens Charkuteri I V. Stöcksjö. En helkväll där deltagarna får lära sig att göra korv från grunden. Med sig hem får man recept några kilo av de goda korvar man tillverkat. Pris 556,- ex moms och 695,- inkl moms per person .

Datum läggs ut under nyheter på Wärdshusets hemsida och på våra facebooksidor @BrannlandsWardshus. och @familjenhansencharkuteri.  Är ni ett större gäng som vill ha ett eget kurstillfälle, kontakta oss på Wärdshuset.

Vi kan även hålla en korvkurs på Wärdshuset om ni önskar. Det är en kul och uppskattad aktivitet som är perfekt när man vill ha något mer än en vanlig middag efter konferensdagen eller något kul att göra för kompisgänget. Korvkurs går utmärkt att kombinera med exempelvis tunnbrödsbakning. När korven är stoppad och tunnbrödet bakat dukar vi upp en buffé av det goda ni lagat plus kockarnas läckra tillbehör, det kommer med säkerhet att vara en av de godare och roligare middagarna ni ätit! Pris vid minst 20 deltagare 796,- ex moms och 995,-  inkl moms per person.

För frågor och bokningar: info@hansenchark.se och 090- 420 40 eller bokning@brannlandswardshus.se och 090-301 30.

Varmt Välkomna!

Kristina och Michael med personal.

Grillskola

Under våren kommer våra populära grillskolor åter, vi startar när snön är borta! Håll utkik här efter datum.

När ni går vår grillskola får ni lära Er att grilla på olika sätt, alla metoder passar bra att använda vi grillning hemma.

Ni börjar med en genomgång vid grillarna och sedan följer ni med våra kockar in i köket, där ni är med och förbereder maten som ska tillagas. När ni grillat klart är det dags för middag, alla deltagare sitter ned och njuter av det arbete som lagts ned i köket och vid grillarna!

Pris 795,- per person, dryck tillkommer. Boka på tel 090-301 30 eller info@brannlandswardshus.se (restaurangen bekräftar bokningen) Bokade grillskolor kan avbokas fram till 14 dagar innan,  därefter är bokningen bindande.

Är ni ett sällskap eller företag som vill ha en ”egen” kväll med kockarna ordnar vi gärna detta. Minsta antalet deltagare är 12 personer, uppåt finns ingen gräns! Grillskolan kan med fördel kombineras med en provning av ex öl, vin, choklad eller kaffe om ni är ett större sällskap.  Kontakta oss för frågor och offert.

Kombinera med vin- eller ölprovning.

Kockskola

Att laga mat tillsammans är både roligt och givande. Detta är en roligt och lite annorlunda avslutning på en konferensdag, eller kanske en kul grej att göra med vännerna. Pris från 795,- och uppåt vid minst 10 deltagare. Är ni ett stort sällskap går kockskolan utmärkt att kombinera med dryckesprovning eller tunnbrödsbakning.

Tillsammans med vår personal lagar ni en gourmetmiddag, vi lär ut värdefull kunskap om vad man bör tänka på när man planerar och lagar sin middag. Kockskolan kan med fördel kombineras med tips för dukning och dekoration, servering och lite vett och etikett. Ni kommer att ha med Er en hel del värdefull kunskap hem så att ni kan imponera på Era egna gäster!

När maten är lagad och borden dukade så äter ni tillsammans, till maten dricker ni väl utvalda drycker och här kan vi även erbjuda en dryckesprovning till måltiden.

Tunnbrödsbakning

Lär dig baka tunnbröd från grunden i vår bagarstuga. En eftermiddag eller kväll där ni bakar, kavlar och gräddar tunnbröd. Pris vid minst 10 deltagare 595,- per person, denna kurs passar bra att kombinera med kockskola eller korvkurs.

Kontakta oss för offert och prisuppgifter.