090 - 301 30 info@brannlandswardshus.se

Måndag- Fredag 11-14, fredag även 16-22, lördag 13-22, söndag 13-17

Cateringmeny

Kombinera förrätt, varmrätt och dessert enligt egna önskemål.

Maten levereras varm i värmebox. Beställaren återställer värmebox och övrigt nästkommande vardag. Minsta antal 20 personer.
Kock på plats ingår inte i priset. Minsta antal för beställning 20 personer.

Förrätt

  • ”Tartar” på souvasren, serveras i glas med pepparrotscreme, champinjon och äpple
    Friterad pepparrot, krasse och krutonger
  • Räkskagen på pumpernickel med ärtskott och julienne
  • Västerbottenostcheesecake med löjrom, lök, potatiscrisp och örterPris 76,- ex moms och 85,- inkl moms per portion

Varmrätt

  • Baconlindad lårfilé av kyckling med råstekt potatis och pepparsås
  • Fläskfilé Noisette med potatisgratäng och rödvinssky
  • Halstrad lax med varm bulgursallad och citruscrémePris 174,- ex moms och 195,- inkl moms per portion

Dessert

  • Vaniljpannacotta med hjortronsylt och havresmulor
  • Halloncheesecake ”upp-och-ner” i glas med färska bär
  • Tiramisu med amaretto och stekt chokladPris 67,- ex moms och 75,- inkl moms per portion