Cateringmeny

Kombinera förrätt, varmrätt och dessert enligt egna önskemål.

Förrätt

”Tartar” på souvasren, serveras i glas med pepparrotscreme, champinjon och äpple

friterad pepparrot, krasse och krutonger

*

Räkskagen på pumpernickel med ärtskott och julienne

*

Västerbottenostcheesecake med löjrom, lök, potatiscrisp och örter

pris 76,- ex moms och 85,- inkl moms per portion

Varmrätt

Baconlindad lårfilé av kyckling med råstekt potatis och pepparsås

*

Fläskfilé Noisette med potatisgratäng och rödvinssky

*

Halstrad lax med varm bulgursallad och citruscréme

pris 174,- ex moms och 195,- inkl moms per portion

Dessert

Vaniljpannacotta med hjortronsylt och havresmulor

*

Halloncheesecake ”upp-och-ner” i glas med färska bär

*

Tiramisu med amaretto och stekt choklad

pris 67,- ex moms och 75,- inkl moms per portion

 

Maten levereras varm i värmebox. Beställaren återställer värmebox och övrigt nästkommande vardag. Minsta antal 20 personer.  Kock på plats ingår inte i priset. Minsta antal för beställning 20 personer.