090 - 301 30 info@brannlandswardshus.se

Måndag- Fredag 11-14, fredag även 16-22, lördag 13-22, söndag 13-17

Fest- & Bröllopsmeny Vinter 2018

Kombinera förrätt, varmrätt och dessert enligt era önskemål.

Denna meny gäller endast vid förbeställning och till minst 25 fullt betalande personer.

Pris ex moms 442,- och inkl moms 495,- per person. Denna meny ingår i våra bröllops- och festpaket.  Vid beställning gäller samma meny till hela sällskapet med undantag för allergier och specialkost.

Förrätter

  • Skaldjurssoppa i kopp med skaldjurssallad [tryffelmajonäs & krutonger]
  • Tartar på souvas med västerbottensostpastej & sikrom [syltade kantareller, krasse & stekta kavringsmulor]

Varmrätter

  • Reninnanlår med renkorv & potatis- & skogssvampsterrine [rotfrukter, äpple & rödvinssås]
  • Helstekt ryggbiff med potatiskaka & tryffelbearnaise [bakad tomat, stekta grönsaker & rödvinssky]
  • Örtbakad lax med grönsakspotatispuré & vitkål [potatiskrisp, brynt smör & bränd gurka]

Desserter

  • Chokladkupol med saltkola & mylta [nötter & stekt vit choklad]
  • Citronparfait med hallonsorbet [lakritssmulor, krossad maräng & hallonsås]