090 - 301 30 info@brannlandswardshus.se

Mån 11:30-16:00 - Tis & Tor 11:30-19 On & Fre 11:30-21:00- Lör 13:00-21:00 - Sön 13:00-18:30 (Köket stänger 1 tim före restaurangen)

Fest- & Bröllopsmeny 2017

Kombinera förrätt, varmrätt och dessert enligt era önskemål.

Denna meny gäller endast vid förbeställning och till minst 25 fullt betalande personer.

Pris ex moms 442,- och inkl moms 495,- per person. Denna meny ingår i våra bröllops- och festpaket.  Vid beställning gäller samma meny till hela sällskapet med undantag för allergier och specialkost.

Förrätter

  • Västerbottenostpastej med kalixlöjrom och souvasrökt renstek
    Gurka, morot, krasse och smulat västerbottenostkex
  • Kallrökt lax med äggcréme, sparris och cocktailtomat
    Rågbrödcrisp och färska örter
  • Terrine på kycklinglårfile- och bacon med tryffelmajonäs och sommargrönt
    Picklad rödlök och rostad lök

Varmrätter

  • Stekt ryggbiff med kall potatis- och Västerbottenostterrine
    Marinerade grönsaker, bakad tomat, aioli och balsamicoreduktion
  • Röding filé med potatisterrine och ”sallad” på rökta slag, forellrom, ägg och gurka
    Mini morot, rädisa, kavringsmulor, örter och citronmajonäs
  • Baconlindat kycklingbröst med potatispuck och tryffelbearnaise
    Primörer, rostade frön och rödvinssås

Desserter

  • Vaniljparfait med brownie, choklad crisp och variation jordgubbar
    Stekt choklad och krossad maräng
  • Chokladterrine med röda bär och dulce de leche
    Choklatechip coockie, yogurt och valnöt
  • Amarettocréme med färska bär och mandelsmulor
    Pistagenöt, rostad mendel och krossade kakaobönor