090 - 301 30 info@brannlandswardshus.se

Måndag-fredag kl 11-14, fredag 16-20, lördag 12-20 & söndag 12-19

Event & Arrangemang

Fira 10 år med oss!

Vi, Michael och Kristina Hansen har nu drivit Brännlands Wärdshus i 10 år, det vill vi fira med mer evenemang och spännande händelser där mat och dryck står i fokus. Vi kommer att ordna Pub-kväll en gång i månaden, Fredagarna framöver med härlig ”After-Work-känsla” där vi varvar mellan Burgare & Mjukglassbuffé, BBQ-grillat och Helgmeny & Dryck. För er som uppskattat vår fredags-Take Away så går det fortsatt bra att beställa mat ur aktuell meny, alla veckans dagar.

Kommande evenemang:

Burgare, mjukglassbuffé & Pubkväll, 8 februari, 15 mars, 12 april och 17 maj

Meny med burgare från Fam. Hansens charkuteri och ”Ta-självbuffé” med mjukglass & goda tillbehör. Vi öppnar kl 16 och det går fint att äta hos oss, beställa burgare för avhämtning eller komma senare på Pub-kväll.

Alla Hjärtans Dag 14 februari

Fira kärleken med en god 3-rättersmiddag!
Förrätt
Pilgrimsmussla med palsternackscréme, bakade tomater, bacon och grönkål.

Varmrätt
Ryggbiff med potatiskroketter och rödvinssås
Stekt svamp, lök, morot och bearnaisesås.

Dessert
Chokladcréme med lakritssmulor och variation på hallon.

Pris 425,-för 3 rätter.

Boka bord på bokning@brannlandswardshus.se eller 090-301 30

Varmt Välkomna!

Kristina och Michael med personal

Pubkväll 23 februari kl 21

Ät en god helgmiddag och stanna kvar på något gott att dricka och lite musik.

BBQ-Weekend 1-3 mars, 29-31 mars

Hela helgen finns gott äkta BBQ-grillat! Från vår smoker serveras läckert långgrillat kött med såser och tillbehör. Självklart finns även vegetariskt för dig som önskar. Maffiga desserter och passande drycker.

Brasaftnar i samarbete med Hembygdsföreningen Umbygda 12 februari, 12 mars, 9 april och 7 maj

Lyssna på fantastiska berättare som håller intressanta föredrag ofta relaterade till Umeås historia. Kl 17:30-18:15 serveras middag, varmrätt med sallad, bröd och smör för endast 125,-. Vill du sedan stanna och lyssna på föredragen startar det kl 19:00 och kostar 50 kronor och då ingår kaffe och kaka. Läs mer om och bli medlem i Hembygdsföreningen på https://www.hembygd.se/umbygda

Våffeldagen den 25 mars

Lunchöppet och förutom våra goda luncher serverar vi även våfflor kl 11-14.

Italiensk middag med Vinprovning 28 mars kl 18:00

Giordano och Co. från Mamma Mia Wineclub kommer till oss igen tillsammans med vinhuset Bonazzi. Provning av 6 viner, däribland Amarone och Ripasso. Italieninspirerad 5-rättersmiddag lagad med västerbottniska råvaror. Meny kommer inom kort. Pris 795,- för vinprovning och middag. Möjlighet finns även att beställa kvällens viner.

Grillkurser i samarbete med Weber & Grill Academy.

Konsten att grilla-Grilla dig till succé 10 april, 15 maj, 22 maj

Amerikanska Klassiker 24 april, 31 maj, 18 juni

Street Food på grillen 3 maj

Att grilla med gasol 8 maj, 4 juni

Att grilla med kol 10 juni

Alla dessa kurser bokas och betalas på www.weber.com Där kan du även köpa presentkort till grillkurser. Är ni ett större sällskap som önskar en egen kurs kontakta oss på bokning@brannlandswardshus.se eller 090-301 30.

Påskbuffè 19-21 april

Vi dukar upp en härlig buffé med allt som hör påsken till, sillar, fiskrätter, kallskuret, charkuterier, lammrätter. Desserter och konfekt.

Boka bord på bokning@brannlandswardshus.se eller 090-301 30

Valborgsmässoafton

Buffé och Brasa, Restaurangen öppnar kl 17 och brasan tänds kl 20.

Mors Dag

Söndagen den 26 maj kl 13 dukar vi fram en fin vårinspirerad buffé.

Boka bord på bokning@brannlandswardshus.se eller 090-301 30.

Som vanligt öppet veckans alla dagar, lunchservering kl 11-14 vardagar, fredagkvällar från 16, lördag och söndag öppnar vi kl 13, se meny under rubriken helgmeny.

Vi vill att alla ska känna sig välkomna, familjer, kompisgäng, jobbgänget och alla andra, stora som små sällskap. Boka gärna bord på 090-301 30.

Söker ni något speciellt? Ibland vill man göra något mer än ”bara” en fest eller middag. varför inte koppla på en rolig aktivitet? Här hittar du även mer information om olika arrangemang som vi kan stå till tjänst med, som exempelvis grillskolor och andra kurser, konferenser, möten och provningar mm.

Om ni inte hittar det ni letar efter i menyn så är det bara att kontakta oss så ska vi nog kunna hitta på en lösning även för er.