090 - 301 30 info@brannlandswardshus.se

Måndag-fredag kl 11-14, fredag 16-20, lördag 12-20 & söndag 12-19

Kurser

Korvkurs

Vi ordnar kurs för dem som vill lära sig att göra korv. Kursen hålls av charkuterist Michael Hansen, vid Fam. Hansens Charkuteri I V. Stöcksjö. En helkväll där deltagarna får lära sig att göra korv från grunden. Med sig hem får man recept några kilo av de goda korvar man tillverkat. Pris 556,- ex moms och 695,- inkl moms per person .

Aktuella kurstillfällen finns på www.hansenchark.se

Kontakt info@hansenchark.se  för mer information.

Vi kan även hålla en korvkurs på Wärdshuset om ni önskar. Det är en kul och uppskattad aktivitet som är perfekt när man vill ha något mer än en vanlig middag efter konferensdagen eller något kul att göra för kompisgänget. Korvkurs på Wärdshuset går utmärkt att kombinera med en öl- eller vinprovning

Pris för kurs inkl middag på Wärdshuset vid minst 12 deltagare 796,- ex moms och 995,-  inkl moms per person.

För frågor och bokningar: info@hansenchark.se och 090- 420 40 eller bokning@brannlandswardshus.se och 090-301 30.

Varmt Välkomna!

Kristina och Michael med personal.

Grillskola

 

En perfekt aktvitet för företaget eller kompisgänget!

Är ni ett sällskap på minst 12 personer går det bra att boka en egen kurs, kontakta oss på bokning@brannlandswardshus.se eller 090-301 30 för att få veta mer.

Gäller det en kurs för färre deltagare bokas dessa via Weber Grill Academys hemsida, www.weber.com eller via vår hemsida under Grill Academy

När ni går vår grillskola får ni lära Er att grilla på olika sätt, alla metoder passar bra att använda vi grillning hemma.

 

Ni börjar med en genomgång vid grillarna och sedan förbreder ni maten som ska tillagas tilsammans med vår kock. När ni grillat klart är det dags för middag, alla deltagare sitter ned och njuter av det goda som lagats.

Grillskolan kan med fördel kombineras med en provning av ex öl, vin, choklad eller kaffe.  Kontakta oss för frågor och offert.

Kombinera med vin- eller ölprovning.

 

Pris 995,- per person, dryck tillkommer. Boka på tel 090-301 30 eller info@brannlandswardshus.se (restaurangen bekräftar bokningen) Bokade grillskolor kan avbokas fram till 14 dagar innan,  därefter är bokningen bindande.

 

 

Kockskola

Att laga mat tillsammans är både roligt och givande. Detta är en roligt och lite annorlunda avslutning på en konferensdag, eller kanske en kul grej att göra med vännerna. Pris från 795,- och uppåt vid minst 10 deltagare. Är ni ett stort sällskap går kockskolan utmärkt att kombinera med dryckesprovning eller tunnbrödsbakning.

Tillsammans med vår personal lagar ni en gourmetmiddag, vi lär ut värdefull kunskap om vad man bör tänka på när man planerar och lagar sin middag. Kockskolan kan med fördel kombineras med tips för dukning och dekoration, servering och lite vett och etikett. Ni kommer att ha med Er en hel del värdefull kunskap hem så att ni kan imponera på Era egna gäster!

När maten är lagad och borden dukade så äter ni tillsammans, till maten dricker ni väl utvalda drycker och här kan vi även erbjuda en dryckesprovning till måltiden.

Tunnbrödsbakning

Lär dig baka tunnbröd från grunden i vår bagarstuga. En eftermiddag eller kväll där ni bakar, kavlar och gräddar tunnbröd. Pris vid minst 10 deltagare 595,- per person, denna kurs passar bra att kombinera med kockskola eller korvkurs.

Kontakta oss för offert och prisuppgifter.