Fest- & Bröllopsmeny

Kombinera förrätt, varmrätt och dessert enligt era önskemål.
Denna meny gäller endast vid förbeställning och till minst 25 fullt betalande personer.
Pris ex moms 469,- och inkl moms 525,- per person. Denna meny ingår i våra bröllops- och festpaket. Vid beställning gäller samma meny till hela sällskapet med undantag för allergier och specialkost.
Bröllopsmeny
FÖRRÄTTER
Skagentoast med sikrom och jungfrusallad
Tomat, gurka, citron och dill
Terrine på varmrökt lax med äggcréme och rågbrödcrisp
Syltad tomat, rödlök, gurka
Kall grönärtsoppa med handskalade räkor och krutonger
Pepparrot- och färskostcréme, ärtskott
63 graders ägg med forellrom och sparris
Friterad lök och krasse
Lufttorkad karré med sallad på säsongsgrönsaker
Krutonger och västerbottensostdressing
Vit sparris med hollandaise och rökt sidfläsk
Kavringkrutonger och örter
(Förrätt med vit sparris finns tillgänglig 15 maj -15 juli)
-
VARMRÄTTER
Stekt ryggbiff med kall potatis- och Västerbottenostterrine
marinerade grönsaker, bakad tomat, aioli och rödvinsskyRödingfilé med potatisterrine och ”sallad” på rökta slag, forellrom, ägg och gurka
Säsongsgrönsaker, kavringsmulor, örter och citronmajonäsBaconlindat kycklingbröst med potatispuck och tryffelbearnaise
Primörer och rödvinssåsWärdshusets vegetariska biff med potatisterrine
Säsongsgrönsaker, örtaioli och balsamicoreduktionDESSERTER
Vaniljparfait med brownie och variation på jordgubbar
Stekt vit choklad och chokladsåsSmultroncheesecake på digestivebotten
Färska bärMascarponecréme med amaretto och färska bär
Mandelsmulor och pistagenötBakad rabarber med jordgubbsparfait och färskostcréme
Färska jordgubbar och havrecrisp