090 - 301 30 info@brannlandswardshus.se

Måndag- Fredag 11-14 (Tisdag 15/1 stängt) Fredag 16-21 Lördag och söndag öppet från 13

Fira 10 år med oss!

Vi, Michael och Kristina Hansen har nu drivit Brännlands Wärdshus i 10 år!

Vår köksmästare Marcus Estholm har varit med på hela resan. Lite nytt och några små förändringar blir det. Vi kommer bland annat att ha återkommande evenemang på fredagar. Återkommande teman i bästa ”After Work-anda”, det kommer att bli trevliga och familjevänliga kvällar med hamburgare, naturligtvis från vårt eget charkuteri och mjukglassbuffé. Vår BBQ-Take Away tar paus men kommer att poppa upp i restaurangen en fredag i månaden, då blir det blir BBQ-grillat och smarrig dessert på menyn. Fredagarna mellan Burgare och BBQ kommer det att finnas en fin 3-rättersmeny där dryckerna får ta plats. Våra sommelierer och kockar sätter samman ett meny- och dryckespaket med fina smaker och spännande drycker.
En kväll i månaden blir det Pub-kväll, alltid efter en BBQ- eller Burgarkväll.
Vi vill att alla ska känna sig välkomna, familjer, kompisgäng, jobbgänget och alla andra, stora som små sällskap. Boka gärna bord på 090-301 30.

Som vanligt öppet veckans alla dagar, lunchservering kl 11-14 vardagar, lördag och söndag öppnar vi kl 13, se meny under rubriken helgmeny.

För dig som vill beställa mat för avhämtning på fredagar går det utmärkt, håll utkik på hemsidan under rubriken Helgmeny, där ser ni om det är Burgare, BBQ eller rätter ur helgens 3-rättersmeny som finns att beställa. 
Det går även fint att beställa mat för avhämtning veckans alla dagar, luncher kl 11-14 måndag-fredag och ur vår helgmeny lördag och söndag, se helgmeny.

Välkomna till ett smakrikt 2019!