090 - 301 30 info@brannlandswardshus.se

Onsdag 11:30-15, torsdag, fredag och lördag 11:30-20, fre 30/7 endast take away efter kl 15, söndag 11:30-15

Jobba hos oss

Vi söker medarbetare, vi behöver kockar, på vikariat över sommaren och till ett vikariat för Björn som ska vara pappaledig året ut. Även en tills vidare tjänst finns. Du ska ha arbetat med liknande verksamhet och kunna arbeta i team men även ta ansvar över ditt eget arbete. Körkort är bra då det annars är svårt att ta sig till och från Brännland. Vi jobbar även en hel del med catering. Kontakta oss för att få veta mer om de olika tjänsterna och vad vi förväntar oss av dig.

Vi vill även ha fler medarbetar i serveringen, vi ser helst att du är utbildad, sommelierutbildning önskvärd eller så har du erfarenhet från liknande arbete. Vi värdesätter personligt engagemang och du ska kunna ansvara över din egen arbetsdag. Dagarna hos oss ser olika ut, ibland ringlar kön lång av gäster och ibland har vi endast förbokade sällskap. Att vara flexibel och att alltid sätta gästen i fokus är viktigt. Körkort är bra att ha.

Hos oss jobbar vi med allt från lunchservering, fika och a la carte till stora bröllop, minnesstunder och fester. Under december månad serverar vi julbord. Vi arbetar helst med lokala produkter och maten lagar vi själva från grunden. Vi har även ett eget charkuteri, Fam. Hansens Charkuteri.

Är du intresserad av att jobba hos oss maila och berätta lite om dig själv. Vi hör av oss och så kanske just du kan bli en i vårt team!

Välkommen med din ansökan till kristina@brannlandswardshus.se!

Kristina och Michael