Lunchmeny  

Vecka 18

-Ugnsbakad lax med rostade rotfrukter och potatis med örtcremé..

-Köttfärslimpa med potatis, serveras med gräddsås och rödbetor.

– Grillad Haloumi med rostade rotfrukter och potatis med örtcremé.

165: – (inkl. sallad, bröd & smör, måltidsdryck, kaffe och småkaka)

 

 A la carte meny (serveras lördag och söndag eller på beställning)

Förrätter:

Klassisk Toast Skagen som serveras på smörstekt bröd, med dill och citron (förrättsportion) 95: – ( eller som helportion) 175: –

Gazpacho som serveras med fetaost, rostad surdegsbröd och pumpafrön. (förrättsportion)  75:- (eller som helportion) 145: –

 

Huvudrätter:

 Gravlaxmacka, på tunnbröd, med sallad, gravlaxsås, citron och dill 195: –

Högrevsburgare med potatobun, med sallad, tomat, rödlök, BBQ sås och pommes frites (finns även glutenfri och vegetarisk) 189: –

Wärdshusets Salladstallrik välj mellan kyckling, haloumi eller ägg och räkor, serveras med dressing och bröd 195: –

 

Efterrätter och fika

Smulpaj (bär eller äpple/päron) med vaniljglass 85: – 

Frasiga våfflor med sylt och grädde (välj mellan hallon, hjortron eller blåbär)  95: – 

Glass med varma hjortron 85:-  

Mjukkaka med vaniljsås eller grädde (fråga personalen om dagens smak) 55:-

 

 

 

Barnmeny:

Barnburgare med pommes frites 85: –

Pannkakor med sylt och grädde 65: –

Alla våra rätter i meny ovan serveras även i barnportion.