Lunchmeny
Vecka 18
-Ugnsbakad lax med rostade rotfrukter och potatis med örtcremé..
-Köttfärslimpa med potatis, serveras med gräddsås och rödbetor.
– Grillad Haloumi med rostade rotfrukter och potatis med örtcremé.
165: – (inkl. sallad, bröd & smör, måltidsdryck, kaffe och småkaka)
A la carte meny (serveras lördag och söndag eller på beställning)
Förrätter:
Klassisk Toast Skagen som serveras på smörstekt bröd, med dill och citron (förrättsportion) 95: – ( eller som helportion) 175: –
Gazpacho som serveras med fetaost, rostad surdegsbröd och pumpafrön. (förrättsportion) 75:- (eller som helportion) 145: –
Huvudrätter:
Gravlaxmacka, på tunnbröd, med sallad, gravlaxsås, citron och dill 195: –
Högrevsburgare med potatobun, med sallad, tomat, rödlök, BBQ sås och pommes frites (finns även glutenfri och vegetarisk) 189: –
Wärdshusets Salladstallrik välj mellan kyckling, haloumi eller ägg och räkor, serveras med dressing och bröd 195: –
Efterrätter och fika
Smulpaj (bär eller äpple/päron) med vaniljglass 85: –
Frasiga våfflor med sylt och grädde (välj mellan hallon, hjortron eller blåbär) 95: –
Glass med varma hjortron 85:-
Mjukkaka med vaniljsås eller grädde (fråga personalen om dagens smak) 55:-
Barnmeny:
Barnburgare med pommes frites 85: –
Pannkakor med sylt och grädde 65: –
Alla våra rätter i meny ovan serveras även i barnportion.