090 - 301 30 info@brannlandswardshus.se

Måndag- Fredag 11-14 Tisdag 12 feb Brasmiddag från 17:30, Torsdag 14/2 Middag från 17:00, Fredag 16-21 Lördag och söndag öppet från 13

Snittar och drinktilltugg

Familjen Hansens Charkuterier

3 sorters charkuterier med grönsaksstavar, tunnbrödschips och dip
Pris 58,- ex moms / 65,- inkl moms

Wärdshusets snittar

Pris 26,- ex moms / 29,- inkl moms per styck

Räkor och avocado
(Avocadoterrine med handskalade räkor och kavringkrutong)

Lax och västerbottenost
(Gravlaxtartar på västerbottenostkex)

Kyckling och bacon
(Kycklinglårterrine med örter, bacon och aioli)

Ren och pepparrot
(Souvasrökt renstek med pepparrotscréme, morot och gurka)

Västerbottenost och löjrom
(Västerbottenostcheesecake på kavring med Kalixlöjrom)

Gröna ärtor och räkor
(Kall grönärtsoppa med handskalade räkor)

Kräfta och pumpernickel
(Kräftskagen på pumpernickel)

Lax och dill
(Inkokt lax med dillcréme, syltade senapsfrön och tunnbröd)

Kycklinglever och rödlök
(Kycklinglevermoussé och rödlöksmarmelad på crostini)

Fläskkarre och vitlök
(Pulled pork och aioli på nachochips)

Getost och nötter
(Getostcheesecake med honungsnötter)

Potatis och bacon
(Kall potatisterrine med bacon och rostad lök)

Lax och ägg
(Kallrökt lax med äggstanning, tomat och rågbröd)

Lax och dill
(Inkokt lax med dillcréme, syltade senapsfrön och tunnbröd

Vickning

Korv från Fam. Hansens Charkuteri
Serveras med bröd och tillbehör

Gubbröra och Skagenröra
Serveras med surdegsknäcke och korntunnbröd

Pris 65,- per person