Meny

Höstmeny:

 

Förrätter:

-Skagentoast med handskalade räkor på smörstekt toast, sallad, tomat, gurka, citron, picklad rödlök och färsk dill.   165:-

– Vegetarisk tångromskagen på smörstekt toast med sallad, tomat, gurka, citron, picklad rödlök och färsk dill.    155: –

 -Västerbottenscheesecake på kavring, med sikrom, rödlök, samt grönsallad. 155: –

Varmrätter:

-Renskavspanna med trattkantareller, timjan, potatis, lök, grädde och lingon. 295: –

– Ungsbakad lax med smörstekt sparris, lök, fänkål, potatispuck med dill och Västerbottensost, citron samt krassekräm. 245: –

– Marinerad kycklingbröstfilé med potatisbakelse med örter och Västerbottensost, primörer, chilibearnaise samt balsamicodressing, 249: –

– Brännlands Högrevsburgare med pretzelbun, sallat, bifftomat, picklad rödlök, majonnäs och BBQ sås, serveras med coleslaw, bearnaise och pommes. 199: –

– Wärtshusets veganburgare på pretzelbun, sallat, bifftomat, picklad rödlök, vegan majonnäs, BBQ sås. Serveras med coleslaw, och pommes. 189: –

-Höstens matvåffla med renskav, trattkantareller, rökt Västerbottensost röra, grön sallat, lök och gurka. 179: –

Efterrätter:

 – Vitchokladsparfait med hallonsylt och chokladsås. 95: –

– Whiskeytryffel på Wärtshusets egen High Coast Wiskey. 45: –

-Våffla med grädde och hemmagjort sylt (välj mellan hallon, blåbär eller hjortron) 95: –

 

Varmt välkomna!