Lunchmeny  

Vecka 5

-Stekt sill med löksås, potatispuré och rårörda lingon.

– Köttgryta med rotfrukter, kikärtor och färska kryddor, serveras med nybakad vitlöksbröd.

– Vegetarisk gryta med kikärtor, drumvete och färska grönsaker, serveras med nybakad vitlöksbröd.

 

165: – (inkl. sallad, bröd & smör, måltidsdryck, kaffe och småkaka)

 

 A la carte meny (serveras lördag och söndag eller på beställning)

Förrätter:

Löjrom med cremé fraiche, rödlök, citron, dill och tunnbröd.          105: –

Tunnskivad koppar med mandelpesto, sallad, Västerbottenostkräm och smörstekt bröd    95:-

 

Varmrätter:

Renskavspanna, trattkantareller, lök, potatis, grädde, lingon och timjan.         285: –

Fisk och Skaldjurssoppa med lax, torsk, skaldjur, grönsaker, dill, citron och saffransgrädde.    255: –

Örtstekt biff med pommes frites, smörslungade bönor, aioli, rödvinssås, bakad tomat och citron. 305: –

 

Efterrätter:

Vitchokladskladdkaka med rårörda bär och vaniljglass.  95: – 

Frasiga våfflor med sylt och grädde (välj mellan hallon, hjortron eller blåbär)  95: – 

Hemmagjorda chokladtryffel (olika smaker ) 45:-