Dagens lunch (serveras tisdag till fredag 11:00 – 14:00)

Vecka 46

-Bakad karré med rostad potatis & timjansås.

-Ugnsbakad lax med rotsaker & örtkräm.

-Kramig grönsakssoppa med nybakad bröd.

(inkl. sallad, bröd, smör, kaffe och småkaka)

145: –

 

 

 A la carte meny (serveras alltid under öppettiderna)

Förrätter:

Klassisk Toast Skagen som serveras på smörstekt bröd, med dill och citron  95: –

Västerbottenostpaj, serveras med gräddfil och löjrom. 75:-

Kantarelltoast på hembakad bröd med gräddstuvade kantareller, pepparrot, picklade kantareller samt rårörda lingon. 89:-

Mellanrätter:

Klassisk Toast Skagen som serveras på smörstekt bröd, med dill och citron  175: –

Västerbottenostpaj, serveras med gräddfil och löjrom. 145: –

Kantarelltoast på hembakad bröd med gräddstuvade kantareller, pepparrot, picklade kantareller samt rårörda lingon. 155:- 

 

Huvudrätter:

Renskavsgryta med potatis, rotsaker samt rårörda lingon. 245: –

Wärdshusets burgare (nötkött eller haloumi) med sallat, tomat, rödlök, BBQ sås och pommes frites (finns även glutenfri) 189: –

Fisk- och skaldjursgryta med rotfrukter, selleri, saffran och aioli, serveras med surdegsbaguette. 255: –

 

Efterrätter och fika

Jordgubbspannacotta med vaniljglass 85: – 

Frasiga våfflor med sylt och grädde (välj mellan hallon, hjortron eller blåbär)  95: – 

Glass med varma hjortron 85:-  

Mjukkaka med vaniljsås eller grädde (fråga personalen om dagens smak) 55:-

 

Barnmeny:

Barnburgare med pommes frites 85: –

Pannkakor med sylt och grädde 65: –

Alla våra rätter i meny ovan serveras även i barnportion.