Höstmeny
Förrätter:
Toast skagen – smörstekt bröd, skagenröra, dill, citron, små tomater, gurka, grönsallad, picklad lök och sikrom. 105: –
Vegan skagen– med auberginröra och tång rom. 105: –
Brunchetta – med chevre, marinerade tomater och sallad. 95:-
Bresuola – med ruccola, rostade pinjenötter, och parmesan. 95: –
Varmrätter:
Veckans lunch, välj mellan kött, fisk eller vegetarisk 165: –
Renskavsgryta – gräddstekt renskav med pressad potatis, rårörda lingon och riven pepparot, 285: –
Torskrygg med räkor – i vitvinsås, bakad savoykål, potatispuré smaksatt med örter samt rotfrukter. 225:-
Ryggbiff – med potatisterrin smaksatt med Västerbottenost, aioli, smörstekta grönsaker och rödvinssås. 295:-
Högrevsburgare/ veganburgare– pretzelbröd, sallad, tomatskiva, pickad rödlök, egen hamburgare dressing, bbq-sås, bearnaisesås, coleslaw salad, krispiga pommesfrites. 199: –
Efterrätter:
Våffla – vispad grädde, sylt (hjortron, blåbär och hallon) 95: –
Rånkorg – med glass och varma hjortron 75:-
Vitchokladparfait – med färska hallon och karamelliserade nötter. 95:-
Maräng med hasselnötter och choklad – serveras med vaniljglass och färska bär 85: -.
Chokladtryffel – olika smaker 49: –