Sommarmeny
Toast skagen – smörstekt bröd, skagenröra, dill, citron, små tomater, gurka, grönsallad, picklad lök och sikrom. Välj i mindre storlek som förrätt eller större som varmrätt. (105: – / 165:- )
Vegan skagen– med auberginröra och tång rom. Välj i mindre storlek som förrätt eller större som varmrätt. (105: – / 165: -)
Hembakad vitlöksbröd – smör, vitlök och örter. 55:-
Västerbottenostpaj – med cremé fraiche, löjrom, gräslök, dill. 99: –
Varmrätter:
Wärdshusets salladstallrik – med vitlöksbröd, Västerbottenostcréme. Välj mellan kyckling eller fläskfilé. 185: –
Renskavsvåffla – gräddstekt renskav med lök och svamp, grönsaker, pepparotskräm, 199: –
Ugnsbakad laxfilé – potatiskaka med örter, säsongens grönsaker, citruskräm och sallad. 205:-
Ryggbiff – med pommes frites, bakad tomat, aioli, smörstekta grönsaker och rödvinssås. 255:-
Högrevsburgare/ veganburgare– pretzelbröd, sallad, tomatskiva, pickad rödlök, egen hamburgare dressing, bbq-sås, bearnaisesås, coleslaw salad, krispiga pommesfrites. 199: –
Efterrätter:
Våffla – vispad grädde, sylt (hjortron, blåbär och hallon) 95: –
Rånkorg – med glass och varma hjortron 75:-
Vitchokladparfait – med färska hallon och karamelliserade nötter. 95:-