Höstmeny

Förrätter:

Toast skagen – smörstekt bröd, skagenröra, dill, citron, små tomater, gurka, grönsallad, picklad lök och sikrom.  105: –

Vegan skagen– med auberginröra och tång rom. 105: –

Brunchetta – med chevre, marinerade tomater och sallad.  95:-

Bresuola  – med ruccola, rostade pinjenötter, och parmesan. 95: –

 

 

Varmrätter:

Veckans lunch, välj mellan kött, fisk eller vegetarisk  165: – 

Renskavsgryta – gräddstekt renskav med pressad potatis, rårörda lingon och riven pepparot, 285: –

Torskrygg med räkor – i vitvinsås, bakad savoykål, potatispuré smaksatt med örter samt rotfrukter. 225:-

Ryggbiff –  med potatisterrin smaksatt med Västerbottenost, aioli, smörstekta grönsaker och rödvinssås. 295:-

Högrevsburgare/ veganburgare– pretzelbröd, sallad, tomatskiva, pickad rödlök, egen hamburgare dressing, bbq-sås, bearnaisesås, coleslaw salad, krispiga pommesfrites. 199: –

 

 

Efterrätter:

Våffla – vispad grädde, sylt (hjortron, blåbär och hallon) 95: –

Rånkorg – med glass och varma hjortron 75:-

Vitchokladparfait – med färska hallon och karamelliserade nötter. 95:-

Maräng med hasselnötter och choklad – serveras med vaniljglass och färska bär 85: -.

Chokladtryffel – olika smaker 49: –