Dagens lunch (serveras tisdag till fredag 11:00 – 14:00)
Vecka 46
-Bakad karré med rostad potatis & timjansås.
-Ugnsbakad lax med rotsaker & örtkräm.
-Kramig grönsakssoppa med nybakad bröd.
(inkl. sallad, bröd, smör, kaffe och småkaka)
145: –
A la carte meny (serveras alltid under öppettiderna)
Förrätter:
Klassisk Toast Skagen som serveras på smörstekt bröd, med dill och citron 95: –
Västerbottenostpaj, serveras med gräddfil och löjrom. 75:-
Kantarelltoast på hembakad bröd med gräddstuvade kantareller, pepparrot, picklade kantareller samt rårörda lingon. 89:-
Mellanrätter:
Klassisk Toast Skagen som serveras på smörstekt bröd, med dill och citron 175: –
Västerbottenostpaj, serveras med gräddfil och löjrom. 145: –
Kantarelltoast på hembakad bröd med gräddstuvade kantareller, pepparrot, picklade kantareller samt rårörda lingon. 155:-
Huvudrätter:
Renskavsgryta med potatis, rotsaker samt rårörda lingon. 245: –
Wärdshusets burgare (nötkött eller haloumi) med sallat, tomat, rödlök, BBQ sås och pommes frites (finns även glutenfri) 189: –
Fisk- och skaldjursgryta med rotfrukter, selleri, saffran och aioli, serveras med surdegsbaguette. 255: –
Efterrätter och fika
Jordgubbspannacotta med vaniljglass 85: –
Frasiga våfflor med sylt och grädde (välj mellan hallon, hjortron eller blåbär) 95: –
Glass med varma hjortron 85:-
Mjukkaka med vaniljsås eller grädde (fråga personalen om dagens smak) 55:-
Barnmeny:
Barnburgare med pommes frites 85: –
Pannkakor med sylt och grädde 65: –
Alla våra rätter i meny ovan serveras även i barnportion.