Lunchmeny
Vecka 5
-Stekt sill med löksås, potatispuré och rårörda lingon.
– Köttgryta med rotfrukter, kikärtor och färska kryddor, serveras med nybakad vitlöksbröd.
– Vegetarisk gryta med kikärtor, drumvete och färska grönsaker, serveras med nybakad vitlöksbröd.
165: – (inkl. sallad, bröd & smör, måltidsdryck, kaffe och småkaka)
A la carte meny (serveras lördag och söndag eller på beställning)
Förrätter:
Löjrom med cremé fraiche, rödlök, citron, dill och tunnbröd. 105: –
Tunnskivad koppar med mandelpesto, sallad, Västerbottenostkräm och smörstekt bröd 95:-
Varmrätter:
Renskavspanna, trattkantareller, lök, potatis, grädde, lingon och timjan. 285: –
Fisk och Skaldjurssoppa med lax, torsk, skaldjur, grönsaker, dill, citron och saffransgrädde. 255: –
Örtstekt biff med pommes frites, smörslungade bönor, aioli, rödvinssås, bakad tomat och citron. 305: –
Efterrätter:
Vitchokladskladdkaka med rårörda bär och vaniljglass. 95: –
Frasiga våfflor med sylt och grädde (välj mellan hallon, hjortron eller blåbär) 95: –
Hemmagjorda chokladtryffel (olika smaker ) 45:-