090 - 301 30 info@brannlandswardshus.se

Onsdag-fredag 11-14, fredag 16-20, lördag 12-20 söndag 12-15 (OBS! 12, 13 & 14/11 stängt)

Boka grillkurs hos oss i samarbete med Weber® Grill Academy

Weber® Grill Academy öppnades i Danmark 2007, och är nu världens största nätverk av grillskolor med över 100 grillakademier världen över, där över 50.000 rätter grillas varje månad. På Weber Grill Academy får deltagarna möjligheten att utveckla sina grillkunskaper och använda grillen för olika typer av matlagning. Som svar på ett ökat intresse för grillning och en stor efterfrågan på Webers certifierade grillkurser, slog vi 2018 upp dörrarna till Sveriges första och världens nordligast belägna Weber Grill Academy, i Umeå.

I samarbete med Brännlands Wärdshus erbjuds grillkurser i toppklass, skräddarsydda för att passa alla typer av grillare. Kursernas innehåll är noggrant utformat av Weber Grill Academys erfarna grillmästare för att garantera en grillutbildning av högsta kvalitet. Du kommer att på egen hand lära dig att bemästra olika grilltekniker och metoder för att tillsammans med vänner och familj kunna utnyttja din egen grill till dess fulla potential.
Se aktuella kurser på https://www.weber.com/SE/sv/grill-academy/

Grillkurs för företag och slutna sällskap

Vill du samla dina medarbetare eller vänner till en fantastiska kväll där ni lär er att förbereda och grilla en middag utöver det vanliga? Våra grillkurser passar bra för företag, vänner eller familj. För att få en egen kurs ska ni vara minst 12 personer. Kurs för slutna sällskap bokas direkt hos oss på Wärdshuset, vi kommer överens om ett datum som passar er och även vad ni önskar utöver själva grillkursen. Vi erbjuder öl- och vinprovning som passar bra med det som ni grillar, pris på förfrågan.

Grillkursen för företag följer Webers kursmall som är utformad av Weber Grill Academys erfarna grillmästare för att grantera en grillutbildning av högsta kvalitet.

Börja gärna kvällen med snacks och charkuterier från vårt eget charkuteri tillsammans med ett glas välkomstdryck såsom öl, vin, bubbel eller alkoholfritt när ni anländer. Pris 150,- per person. Endast snacks och charkuterier pris 65,- per person.

Grillkursen kostar 995,- per person inklusive middag och dessert, drycker tillkommer.

Förfrågningar på kurser för slutna sällskap sker via länken nedan.

Varmt välkomna till en kväll utöver det vanliga!