090 - 301 30 info@brannlandswardshus.se

Måndag-fredag kl 11-14, fredag 16-20, lördag 12-20 & söndag 12-19

Helgens meny att ta med eller äta hos oss.

Höstmeny
Serveras lördagar och söndagar fr om 24 oktober
Helgen 16-18 oktober serveras Smörrebröd

Köksmästarens Varmrätt 169,-
Denna rätt bestäms och byts dagligen.

Stor Våffla 79,-
vispgrädde, hemkokt hjortron- eller blåbärssylt

Ovanstående rätter serveras dagligen fram till kl 15:00

Vi rekommenderar vår 3-rätters Wärdshusmeny

Klassisk sikromstallrik
ortens sikrom, creme fraiche, rödlök och smörstekt bröd
*
Svensk ryggbiff
säsongens grönsaker och bearnaisesås
rödvinssås och potatiskaka
*
Hjortronparfait med choklasås
mylta och havresmulor

Pris 3 rätter 545,-

Vinpaket
3 utvalda viner passande vår Wärdshusmeny
325,-

Höstmeny

Förrätt

Klassisk sikromstallrik
ortens sikrom, creme fraiche, rödlök och smörstekt bröd
175,-

Varmrätter

Wärdshusburgare eller halloumiburgare i pretzelpröd med pommes, bearnaise och coleslaw
Sallad, tomat, picklad rödlök, majonäs och BBQ-sås
189,-

Lax med potatispuré
Rostade rotfrukter och krassesås
245,-

Svensk ryggbiff
säsongens grönsaker och bearnaisesås
rödvinssås och potatiskaka
285,-

Wärdshusets rödbetsbiff
Potatispuré, rostade rotfrukter och brynt smör
225,-

Till barn under 12 år

Barnburgare med bröd
Pommes, grönsaker, ketchup
85,-

Halva varmrätter till halva priset går också bra (ej burgare)

Sötsaker

Hjortronparfait med chokladsås
Mylta och havresmulor
95,-

Hemgjord chokladtryffel
Varierande smaker
30,-

Utöver ovanstående meny finns även varje helg en ny meny med förrätt, varmrätt och dessert, din servitör berättar!Boka bord på bokning@brannlandswardshus.se eller 090-301 30