090 - 301 30 info@brannlandswardshus.se

Måndag - Fredag 11:00-14:00, Fredag 16:00-20:00 Lördag 12-20, Söndag 12-18

Evenemang & Aktiviteter

Höstens evenemang

Brasaftnar i samarbete med Hembygdsföreningen Umbygda Lyssna på fantastiska berättare som håller intressanta föredrag ofta relaterade till Umeås historia. Kl 17:00-18:15 serveras middag, varmrätt med sallad, bröd och smör för endast 125,-. Boka gärna bord på bokning@brannlandswardshus eller 090- 301 30. Vill du sedan stanna och lyssna på föredragen startar det kl 19:00 och kostar 50 kronor (betalas direkt till Umbygda) och då ingår kaffe och kaka. Läs mer om och bli medlem i Hembygdsföreningen på https://www.hembygd.se/umbygda

Höstens Brasaftnar
8 oktober, 5 november och 3 december (julbord)

Korvkurser på Charkuteriet.
25 september och 9 oktober ordnar Michael korvkurser ute på vårt charkuteri i Stöcksjö. Mer information
och bokning via www.hansenchark.se

Whiskeymiddag med provning av vårt High Coast-fat blir det också så håll ögonen öppna!

Söker ni något speciellt? Ibland vill man göra något mer än ”bara” en fest eller middag. varför inte koppla på en rolig aktivitet? Här hittar du även mer information om olika arrangemang som vi kan stå till tjänst med, som exempelvis grillskolor och andra kurser, konferenser, möten och provningar mm. Om ni inte hittar det ni letar efter i menyn så är det bara att kontakta oss så ska vi nog kunna hitta på en lösning även för er.

Hur kommer man till Brännland?

Brännlands Wärdshus har ett avtal med Eco-Taxi vilket innebär att våra gäster åker taxi från Umeå centrum till Wärdshuset för 250 kronor enkel väg. Gästen bokar själv taxi och uppger att man vill åka på Brännlands Wärdshus avtal, betalning som vanligt direkt till chauffören.

Buss 15 Umeå-Vännäs funkar också, se aktuell tidtabell https://www.tabussen.nu/

Vi har gratis parkering för alla fordon.

Snöskoter, skidor och cykel funkar också bra.

Skulle du vara lycklig att ha en helikopter så går det bra att landa här.

Varmt Välkomna!

Kristina och Michael med personal.

För att ta sig till Brännland och våra evenemang, ta gärna buss nr 15 (Umeå-Vännäs) eller boka ECO-taxi centrum- Brännland, tel 090-911 911 till vårt avtalspris 250,-, uppge att du åker på Brännlands Wärdhus avtal.

Varmt Välkomna till oss!

Kristina och Michael med personal