090 - 301 30 info@brannlandswardshus.se

Mån 11:30-16:00 - Tis & Tor 11:30-19 On & Fre 11:30-21:00- Lör 13:00-21:00 - Sön 13:00-18:30 (Köket stänger 1 tim före restaurangen)

Fest- & bröllopsmeny catering

Kombinera en förrätt, en varmrätt och en dessert enligt egna önskemål.

Pris 425,- ex moms/ 475,- inkl moms per person vid beställning av 3 rätter. Gäller för beställning av minst 30 portioner.

Vid beställning av förrätt, varmrätt och dessert ingår kock på plats under middagen.

Förrätter

  • Tartar på kallrökt lax med cocktailtomat och marinerad sparris
    Pepparrotscréme, ruccola och rågbrödcrisp.
  • Sallad i glas, på handskalade räkor, morot, gurka och lök
    Grönärtscréme, ärtskott och krutonger.
  • Västerbottenostcheesecake med kavring och löjrom
    Rödlök, gräslök, potatiscrisp och solrosskott.

Varmrätter

  • Ryggbiff med kall potatis- och Västerbottenostterrine
    Marinerade grönsaker, bakad tomat, aioli och balsamicoreduktion.
  • Kall varmrökt hälleflundra och inkokt lax med färskpotatis och örtcréme
    Marinerade säsongsgrönsaker, bakad tomat och ruccola.

Desserter

  • Choklad- och vaniljpannacotta med färska bär och havresmulor
  • Smultroncheesecake med bär och stekt choklad
  • Amarettocréme med färska bär och mandelsmulor