090 - 301 30 info@brannlandswardshus.se

Måndag - Fredag 11:00-14:00, Fredag 16:00-20:00 Lördag 12-20, Söndag 12-18

Fest- & Bröllopsmeny 

Kombinera förrätt, varmrätt och dessert enligt era önskemål.

Denna meny gäller endast vid förbeställning och till minst 25 fullt betalande personer.

Pris ex moms 469,- och inkl moms 525,- per person. Denna meny ingår i våra bröllops- och festpaket.  Vid beställning gäller samma meny till hela sällskapet med undantag för allergier och specialkost.

Bröllopsmeny 

FÖRRÄTTER
Skagentoast med sikrom och jungfrusallad
Tomat, gurka, citron och dill

Terrine på varmrökt lax med äggcréme och rågbrödcrisp
Syltad tomat, rödlök, gurka

Kall grönärtsoppa med handskalade räkor och krutonger
Pepparrot- och färskostcréme, ärtskott

63 graders ägg med forellrom och sparris
Friterad lök och krasse

Lufttorkad karré med sallad på säsongsgrönsaker
Krutonger och västerbottensostdressing

Vit sparris med hollandaise och rökt sidfläsk
Kavringkrutonger och örter
(Förrätt med vit sparris finns tillgänglig 15 maj -15 juli)

 

 

 

  • VARMRÄTTER
    Stekt ryggbiff med kall potatis- och Västerbottenostterrine
    marinerade grönsaker, bakad tomat, aioli och rödvinssky

    Rödingfilé med potatisterrine och ”sallad” på rökta slag, forellrom, ägg och gurka
    Säsongsgrönsaker, kavringsmulor, örter och citronmajonäs

    Baconlindat kycklingbröst med potatispuck och tryffelbearnaise
    Primörer och rödvinssås

    Wärdshusets vegetariska biff med potatisterrine
    Säsongsgrönsaker, örtaioli och balsamicoreduktion

    DESSERTER
    Vaniljparfait med brownie och variation på jordgubbar
    Stekt vit choklad och chokladsås

    Smultroncheesecake på digestivebotten
    Färska bär

    Mascarponecréme med amaretto och färska bär
    Mandelsmulor och pistagenöt

    Bakad rabarber med jordgubbsparfait och färskostcréme
    Färska jordgubbar och havrecrisp