090 - 301 30 info@brannlandswardshus.se

Måndag- Fredag 11-14, fredag även 16-21, fredag 15 juni abonnerat efter kl 16, lördag 13-21, lördag 16 juni abonnerat efter kl 15, söndag 13-18

Fest- & Bröllopsmeny Vinter 2018

Kombinera förrätt, varmrätt och dessert enligt era önskemål.

Denna meny gäller endast vid förbeställning och till minst 25 fullt betalande personer.

Pris ex moms 442,- och inkl moms 495,- per person. Denna meny ingår i våra bröllops- och festpaket.  Vid beställning gäller samma meny till hela sällskapet med undantag för allergier och specialkost.

  • Förrätter vår och sommar 2018

  • Lax 38° med äggcreme och syltad cocktailtomatRågbrödcrisp, gurka och sparrisKycklingterrine med bacon och ramslöksaioli

    Marinerade sommargrönsaker och knapriga kavringsmulor

     

    Lufttorkad karré med tryffel- och västerbottenostpastej

    Picklade grönsaker, persilja och krutonger

     

    Skagentoast med sikrom och jungfrusallad

    Tomat, gurka och citron

     

Varmrätter vår och sommar 2018

Stekt ryggbiff med kall potatis- och Västerbottenostterrine

  • marinerade grönsaker, bakad tomat, aioli och balsamicoreduktion

     

    Röding filé med färskpotatisterrine och sallad på rökta slag, forellrom, ägg och gurka

    Mini morot, rädisa, kavringsmulor, örter och citronmajonäs

     

    Baconlindad kycklingballotine med tryffel, potatispuck och persiljecreme

    Säsongsgrönsaker och rödvinssås

     

     

     

  • Desserter vår och sommar 2018

    Vaniljparfait med brownie och jordgubbsmaräng

    Chokladsås, färska jordgubbar och smulade vaniljdrömmar

     

    Amarettocréme med färska bär och mandelsmulor

    Krossade kakaobönor och pistagemandel

     

    Rabarber- och jordgubbsgazpacho

    Limearinerade jordgubbar och glassandwich